RECENCIES

 

Natasja Schaap

"Ik heb nu een aantal behandelingen bij Mo-tion mogen ervaren. Het fijne bij de sportmassage is, dat je aan kunt geven of je een stevige massage wilt of niet. Ik zelf hou niet van dat geaai. Monique houdt daar rekening mee.De hotstone massage was ook een heerlijke ervaring."

Annelies Boxsem

"Sportmassage bij Mo-Tion. Heel fijne ervaring. Monique vraagt regelmatig of het gaat.
En vertelt -als je dat wilt- met welke spier ze bezig is en wat deze doet in je lichaam. Dus zo leer je ook nog wat :) Aan het eind nog wat tips wat je zelf kunt doen aan oefeningen. Ik beveel de sportmassage zeker aan"

Iris de Ruiter

"Monique masseert stevig en effectief.
Ze legt uit wat ze doet en welke spieren ze behandelt.
Dat vind ik plezierig.
Het effect van de massage werkt nog dagen door.
De ontspanning is dan optimaal.
Een echte aanrader!"

Diana van Dijk

"k heb genoten van de ontspanningsmassage van vorige maand maar ook van de hoofdmassage die ik vorige week bij je heb gekregen. Het is fijn dat ik zelf aan mag geven of ik uitleg wil, ontspannings geluiden wil horen of juist stilte.
Handig ook dat je cadeaubonnen hebt. Ik heb mijn moeder er erg blij mee gemaakt.
Ik zal een behandeling bij jou zeker aanbevelen. Tot de volgende behandeling!"

Marga Klop

" Een paar behandelingen gehad bij Monique vanwege rugklachten. Prettige behandelingen, sterke handen en erg vakkundig. Klasse"

Roos Van Esch

"Sinds een jaar kom ik regelmatig bij mo-tion. Soms voor een sportmassage en soms voor voor een heerlijke ontspanningsmassage. Vooral de Indiase hoofdmassage zou ik iedereen willen adviseren. Wat is dat heerlijk na een week hard werken en sporten. Door die massage kom ik altijd helemaal tot rust.
Monique houdt tijdens de massage rekening met eventuele ‘gevoelige plekken' en geeft ook regelmatig tips. Kortom het is een massage op maat die bijdraagt aan de bestrijding van stress"

afspraak