OVER MO-TION

 

Mijn naam is Monique van Woggelum. Ik ben gediplomeerd Sportmasseur. Daarnaast beschik ik over de certificaten Stoelmassage, Hot- en  Coldstone massage, Indiase hoofdmassage, Ayurvedische massage, Zwangerschaps/hydrokussenmassage, Cuppingmassage en het certificaat Elastisch tapen volgens het MTC "Medical Taping Concept”

Als sporter (voorheen judo, nu fietsen en hardlopen), weet ik hoe lastig het kan zijn als je een blessure oploopt, bijvoorbeeld vlak voor een wedstrijd. Een sportmassage zorgt voor een sneller herstel en ontspanning. Daarmee bent u als sporter geholpen.

Naast sportmassages geef ik ook ontspannings-, hotstone-, en stoelmassages. Hierbij ontspant u volledig en voel u zich na afloop als herboren. Wanneer u een afspraak maakt, wordt er na het intakegesprek een cliëntendossier gemaakt. In het geval van een sportmassage wordt in onderling overleg een behandelplan opgesteld.

 

Als Sportmasseur behandel ik geen blessures. Ik kan echter wel zorgen voor een sneller herstel na een blessure of een preventieve behandeling geven ter voorkoming van blessures.

 

Ik ben aangesloten bij het NGS, Nederlands Genootschap voor Sportmasseurs, de examen- en brancheorganisatie voor de sport- en wellnessmasseur.

 

Met sportieve groet,

Monique

afspraak